Prosjekter

Lyst til å se hva vi har laget?

Vi har laget flere nettsider enn vi kan telle på alle fingrene til de ansatte. Her er et knippe som vi fortsatt husker, og som vi er spesielt stolte av.

 • Plant Your Flag

  Siden 1893 har Hurtigruten fraktet reisende langs norskekysten – en rute som beskrives som "the World's Most Beautiful Sea Voyage". Nå satser Hurtigruten internasjonalt med unike opplevelsesreiser over hele verden. "Plant your flag" er deres største globale kampanje noensinne, og vi har vært så heldige at vi fikk lage nettsiden for kampanjen sammen med Los&Co

  Vår rolle: Front- og back-end utvikling og drift.

  Designet av: Los&Co

 • OsloDeco

  Nyoppstartede OsloDeco ønsker å skape et interiørunivers hvor du skal bli inspirert – og samtidig kunne kjøpe det du ser. Sammen med Bielke&Yang har vi laget en superfleksibel nettside som både er et magasin og en nettbutikk, basert på Craft og Craft Commerce.

  Vår rolle: Front- og back-end utvikling, support og drift.

  Designet av: Bielke&Yang

 • Relink

  Relink er en dansk startup som utvikler et super-duper-mega-avansert system for jobb-matching. Vi har laget nettsiden sammen med Anders Drage. Illustrasjoner av Nick Slater.

  Vår rolle: Front- og back-end utvikling.

  Designet av: Anders Drage

 • Helseutvalget

  Helseutvalget er en stiftelse som i over 30 år har jobbet for bedre seksuell helse. Vi har laget en nettside sammen med Bielke&Yang som samler alle deres tjenester under én plattform. Illustrasjoner av Hedof.

  Vår rolle: Front- og back-end utvikling.

  Designet av: Bielke&Yang

 • Holzweiler

  Holzweiler er raskt blitt et av de heteste, nye motehusene i Norge. Etter å ha tatt over driften av deres gamle, Wordpress-baserte nettbutikk, bygget vi sammen med Bielke&Yang en ny, basert på Craft og Craft Commerce. Resultatet ble en markant økning både i salg og konverteringsrate.

  Vår rolle: Front- og back-end utvikling, support og drift.

  Designet av: Bielke&Yang

 • Nordic – Office of Architecture

  Nordic er et arkitektkontor lokalisert i Oslo som bygger svære ting. Flyplasser, sykehus, og hele bydeler. Vi har bygget nettsiden deres, sammen med Unfold.

  Vår rolle: Front- og back-end utvikling.

  Designet av: Unfold

 • Dagens Næringsliv

  Da Dagens Næringsliv redesignet sine magasiner høsten 2015, tok de kontakt med oss for å få hjelp til den digitale implementeringen. Sammen med Bielke&Yang og DNs eget team jobbet vi med å tilpasse og berike designet på nett. Det fleksible malverket vi utviklet ble implementert i DNs publiseringsverktøy av deres egne programmerere, og er for tiden i bruk på D2Magasinet og Smak.

  Vår rolle: Front-end utvikling.

  Designet av: Bielke&Yang

 • Maaemo

  Norges eneste tre-stjerners Michelin-restaurant, Maaemo, er kjent for sitt kompromissløse fokus på gode råvarer og sin nordiske arv. Sammen med Bielke&Yang laget vi en nettside som viderefører merkevaren på nett.  

  Vår rolle: Front- og back-end utvikling og drift.

  Designet av: Bielke&Yang

 • Helbak

  Den danske keramikeren Malene Helbak lager produkter som kombinerer nordisk enkelhet med en fargerik verden. Sammen med Robert Larsen og fotograf Anders Bergh har vi laget en enkel, brukervennlig og fargerik nettbutikk, bygget på Shopify.

  Vår rolle: Front- og back-end utvikling.

  Designet av: Robert Larsen

Vil du se mer?

Å vinne priser er ikke viktig, men vi må innrømme at det varmer.