Hvem er Værsågod?

Værsågod er et lite digitalbyrå med tung kompetanse på utvikling av moderne nettsider. Værsågod ble etablert i 2012, og består i dag av tre seniorutviklere og én prosjektleder med lang fartstid fra ulike norske reklame- og designbyråer.

Vi tror på at nettsider kan være visuelt engasjerende og interessante, samtidig som de er tilgjengelige og effektive. Vi tenker mye på design og teknologi – lite på prosess. Vi tror at små team med flinke folk gir de beste resultatene.

Hva vi kan? Hvilke tjenester vi leverer?

Vi utvikler nettsider – enkelt og greit!
Front-end, back-end og alt annet som har med den tekniske implementeringen å gjøre. I tillegg rådgir vi kundene våre i den innledende fasen av prosjekter, og når nettsiden er ferdig holder vi i drift og support.

Hils på teamet – en vakker bukett med dyktige utviklere!

André Elvan Daglig leder / Utvikler / Partner

André er en ekte, nordnorsk potet – hardfør og kan brukes til så mangt. Han har over femten års erfaring fra norske .com-, reklame-, design- og nettbyråer, der han har laget prisvinnende nettsider for store og små kunder. Han tar hånd om designet ditt som om det var en nyfødt valp: skånsomt og med masse kjærlighet.

Linda Martinsen Prosjektleder

Linda har 9 års erfaring fra flere av Norges ledende digitalbyråer, og med tett oppfølging mot designbyrå og kunde loser hun både små og store prosjekter trygt i havn.

Alexander Bech Utvikler / Partner

Med mer enn ti års erfaring, fra noen av landets beste og mestvinnende byråer, er denne karen en utømmelig kunnskapsressurs. Han har fokus på universiell utforming, semantikk og kvalitet, og med designutdannelse fra England som en grunnpilar leverer Alexander 100 % fornøyd-garanti til designere.

Mats Mikkel Rummelhoff Utvikler / Partner

Mats har lekt med datamaskiner hele livet og laget sine første, spede nettsider i god tid før Y2K. Som utvikler er han allsidig og erfaren, og trives like godt på fremsiden som på baksiden. Mats har i løpet av de siste 15 årene levert jobber for flere av landets ledende reklame- og digitalbyråer, og med et eget hjerte for design og den gode brukeropplevelsen gyver han løs på enhver utfordring med entusiasme og dødsforakt.